SunTower startades 1995 som ett distributionsföretag för de då blomstrande VHS- och DVD-marknaderna. År 2001 producerades den första kortdokumentären om författaren och poeten Dan Andersson. Verksamheten har sedan vuxit och omfattar numera utveckling och en bred produktion av olika typer av program och filmer. Vi har bland annat producerat långfilmen Fröken Julie med Nathalie Söderqvist och Görel Crona, dokumentärer om Selma Lagerlöf, August Strindberg, Demokratins historia, Asagudarna och många fler.

Vi har under 2020 och 2021 utvecklat tv-serierna ”De kommer aldrig mer tillbaka”, ”I dansens värld med Tony Irving” och miniserien ”Skräddarens dotter” för tv- och streamingmarknaderna.

Det senaste året har även buketten utökats med både digitala kurser och något vi kallar Audiodrama. Det senare är helt enkelt gammaldags radioteater i en ny skepnad utvecklad för digitala plattformar för underhållning, spänning och kunskap.

Välkommen in i drömmarnas land – fast på riktigt.

Teamet på SunTower Entertainment

 

All distribution till den institutionella marknaden sker genom B&P Digital Media distribution AB. Besök B&P:s hemsida för att se vår backkatalog av dokumentärer och utbildningsfilm för skolan.

Kontakt

Ring oss

070 713 54 40

E-Post

roger@suntower.se

Address

SunTower AB
Hörnåkersvägen 14 183 65 Täby